ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) Πληρωμή με κάρτα (πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη)
Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των (Visa, MasterCard, Maestro, AmericanExpress, Diners) που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα, μέσω του ασφαλούς δικτύου πιστωτικών καρτών της τράπεζας Alpha Bank.

Ασφάλεια συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της AlphaBank και χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer - SSL).
Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

2) Πληρωμή με αντικαταβολή
Η πληρωμή γίνεται κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.
Σημείωση: η πληρωμή με αντικαταβολή με την ΕΛΤΑ Courier επιφέρει 7€ επιπλέον χρέωση για τα μεταφορικά έξοδα.
Αν η αντικαταβολή είναι μέσω των ΕΛΤΑ τότε η επιβάρυνση είναι συν 5€ και η παραλαβή του δέματός σας γίνεται από το κατάστημα της περιοχής έπειτα από τηλεφωνική (SMS) ή έγγραφη ειδοποίησή σας.


3) Πληρωμή με κατάθεση
Μπορείτε να μεταφέρετε το ποσό οφειλής, σε κάποιον από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

-Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR95 0171 5530 00 655 310 190 9019

-Τράπεζα Εθνική:     ΙΒΑΝ: GR81 0110 2160 0000 2163 5336 973

-Alpha Bank:            IBAN: GR09 0140 7060 7060 0210 1221 086

-Eurobank:               IBAN: GR92 0260 2030 0008 6020 2067 257  

Όνομα Δικαιούχου: Ελευθερίου Μαρίνα

Στο καταθετήριο της τράπεζας να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας.

 

4) PayPal.       

Οι συναλλαγές σας προστατεύονται, από συστήματα online ασφαλείας της paypal τα οποία εγγυώνται ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

 

ΑΓΟΡΑ "ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ" ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 

Στην περίπτωση που ένα προιόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο και το παραγγείλετε επιλέγοντας "Κατόπιν Παραγγελίας" και με Τρόπο Πληρωμής "Αντικαταβολή" τότε απαιτείται μια προκαταβολή των 50€ με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό, για να προχωρήσει η παραγγελία σας προς υλοποίηση.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1) Με Courier (Μόνο για την Ελλάδα)

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται στο μεγαλύτερο μέρος τους μέσω της  εταιρίας ταχυμεταφοράς ELTA Courier, για πιο γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση ανάλογα με την περιοχή αποστολής.

2) Με ΕΛΤΑ (Αποστολές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό)

Μπορείτε να επιλέξετε αποστολή με τα ΕΛΤΑ για
-Δωρεάν αποστολή χωρίς έξοδα για τον πελάτη για απόστολές εντός Ελλάδας
-με χρέωση 15€ για αποστολές σε οποιαδήποτε χώρα σε όλο τον κόσμο.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ?

Τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα αποστέλλονται εντός 1 εργάσιμης ημέρας, εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα στον τομέα της πληρωμής.
Προϊόντα όμως που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα ( "Κατόπιν Παραγγελίας") θα σας αποσταλούν όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία κατασκευής τους που μπορεί να είναι από 25-35 μέρες.
Σε κάθε περίπτωση υπάρχει αυτόματο σύστημα ενημέρωσης στο email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας για την πορεία της παραγγελίας σας και την τελική αποστολή της. Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί θα ενημερωθείτε μέσω email και θα λάβετε τον κωδικό αποστολής της ELTA Courier  ή των ΕΛΤΑ .

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ΣΑΣ;

Στην περίπτωση των  ELTA  Courier με τον αριθμό αποστολής μπορείτε να καλέσετε από όλη την Ελλάδα στο 11120 για να σας ενημερώσουν ακριβώς πού βρίσκεται το δέμα και πότε θα το παραλάβετε.
Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε online την πορεία του δέματός σας στο: 
https://www.elta-courier.gr/search?br=(track%20number%20here)+ 
 συμπληρώνοντας στο πεδίο "Αναζήτηση Αποστολής" τον αριθμό αποστολής των ELTA Courier.

Στην περίπτωση των ΕΛΤΑ με τον αριθμό αποστολής μπορείτε να καλέσετε από όλη την Ελλάδα με χρέωση μια αστική μονάδα στο 800 118 2000 ή από κινητό στο 210 335 3544 για να σας ενημερώσουν ακριβώς πού βρίσκεται το δέμα και πότε θα το παραλάβετε.
Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε online την πορεία του δέματός σας στο https://www.elta.gr και συμπληρώνοντας τον 13ψήφιο κωδικό αποστολής των ΕΛΤΑ.


ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

1) Αποστολή με ΕΛΤΑ

Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα, ή  PayPal, ή τραπεζική κατάθεση: ΔΩΡΕΑΝ

Για πληρωμή με αντικαταβολή: 5€.

Για αποστολές στο εξωτερικό για ένα ζευγάρι παπούτσια: 15€ 

2) Αποστολή με ACS Courier 

Για πληρωμές με αντικαταβολή : 7€.

Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα, τραπεζική κατάθεση ή PayPal : 5€

 

Πόσο θα κάνει για να παραλάβω την παραγγελία μου;

1) ΕΛΛΑΔΑ

Με ELTA Courier
Η παράδοση των προϊόντων μέσω της Courier μπορεί να γίνει σε 1-2 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και 2-3 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται 10:00πμ – 5:00μμ Δευτέρα έως Παρασκευή.

Με ΕΛΤΑ
Όσον αφορά την αποστολή με τα ΕΛΤΑ το δέμα σας θα κάνει 3-5 εργάσιμες ημέρες για να το παραλάβετε, όπου θα σας σταλεί ειδοποιητήριο για να πάτε στα ΕΛΤΑ της περιοχής σας και να παραλάβετε το δέμα σας. Επίσης μπορείτε να υπολογίστε τις ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφετε στο ενημερωτικό email ως ημερομηνία αποστολής και μετά το πέρας των 5 εργάσιμων ημερών αναζητήστε το δέμα σας στο ταχυδρομικό γραφείο της περιοχής σας.

2) ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Η αποστολή με 

1. ΕΛΤΑ μπορεί  να διαρκέσει από 10-15 μέρες ανάλογα με τη χώρα προορισμού.

2. FedEX ή ΤΝΤ από 3-5 μέρες.


Πολιτική Επιστροφών

Σας εγγυόμαστε ότι μπορείτε να επιστρέψετε ένα προιόν και να το αντικαταστήσετε με ένα αντίστοιχο ως προς το είδος και την τιμή από το site μας μόνο εφόσον τηρηθεί η ακόλουθη διαδικασία:

1.    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο imaginetangoshoes@gmail.com εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους επιθυμείτε την αλλαγή.

Σημείωση: Χωρίς την προηγούμενη ενημέρωσή μας και συνεννόηση, καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

2.    Το προϊόν επιστρέφεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν δηλαδή την απόδειξη λιανικής, δελτίο αποστολής συν την απόδειξη παραλαβής από τη μεταφορική εταιρία την οποία πρέπει να μας αποστείλετε επίσης.

3.    Κρατήστε την απόδειξη αποστολής από την μεταφορική ή το ταχυδρομείο ώσπου να λάβετε email ότι παραλάβαμε την επιστροφή σας.

4.    Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη δηλαδή σε άριστη κατάσταση, πλήρη, χωρίς φθορές. Συνιστούμε να είστε πολύ προσεκτικοί στην δοκιμή τους. Κάνετε τις πρώτες σας πρόβες φορώντας μόνο το δεξί παπούτσι πάνω σε χαλί ώστε να μην χαραχθούν οι σόλες ή τα τακούνια από σκληρές επιφάνειες.  Μην επιμείνετε να μπει το πόδι εάν δείτε ότι το μέγεθος του παπουτσιού είναι μικρό γιατί θα ανοίξει και θα χαλάσει η φόρμα του. Αφού φορεθεί, αποφύγετε κινήσεις που μπορούν να ‘’τσαλακώσουν’’ χαράξουν ή να ανοίξουν το δέρμα.

5.    Εφόσον οι παραπάνω όροι έχουν τηρηθεί, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ένα αντίστοιχο ως προς το είδος και την τιμή προϊόν από το site μας. Εάν δεν βρεθεί κάτι που να ικανοποιεί το γούστο σας, διατηρείτε το δικαίωμα να επιλέξετε κάτι από τις επόμενες μας συλλογές.

Εάν το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

6.    Τα έξοδα επιστροφής (με ΕΛΤΑ ή Courier) επιβαρύνουν τον πελάτη (εκτός κι αν πρόκειται για επιστροφή λόγω αναντιστοιχίας προϊόντος από αυτό που έχει παραγγελθεί) ενώ τα έξοδα επαναποστολής επιβαρύνουν την Imagine Tango Shoes για την 1η φορά.