Τα Imagine Tango Shoes προσφέρουν τη μεγαλύτερη γκάμα από Γυναικεία και Ανδρικά παπούτσια Τάνγκο και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το παπούτσι όπως εσείς το φαντάζεστε!

Εξειδικευμένοι τεχνίτες κατασκευάζουν τα παπούτσια Imagine, εξ'ολοκλήρου στο χέρι, με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι σε κάθε στάδιο, έτσι ώστε το κάθε παπούτσι να αποτελεί συλλεκτικό κομμάτι και ένα έργο τέχνης. Η τέλεια και άνετη εφαρμογή και η σταθερότητά τους όπως και ο μοντέρνος σχεδιασμός με μοναδικά υψηλής ποιότητας δέρματα, έφεραν τα Imagine Tango Shoes στην 1η θέση της κάθε τανγκέρικης καρδιάς.

Τα Imagine Tango Shoes προσφέρονται στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής έτσι ώστε το καλό και ποιοτικό παπούτσι να είναι προσιτό σε όλους όσους ασχολούνται με το Τάνγκο.

«Έχοντας μακρόχρονη εμπειρία ως χορευτές τάνγκο, γνωρίζουμε πολύ καλά τις ειδικές απαιτήσεις των χορευτών όσον αφορά τα υποδήματά τους. Δημιουργήσαμε τα Imagine Tango Shoes για να ικανοποιήσουμε ακόμη και τον πιο απαιτητικό τανγκέρο και τανγκέρα, για να μην πονάει, για να χορεύει άνετα, για να πετάει όταν χορεύει – όπως θέλουμε να χορεύουμε κι εμείς!»

Καθαρόπουλος Σταμάτης - Μαρίνα Ελευθερίου