Πώς θα αποσταλεί η παραγγελία μου;

1.Με Courier (Μόνο για την Ελλάδα) 
Η αποστολή των προϊόντων γίνετε στο μεγαλύτερο μέρος τους μέσω της  εταιρίας ταχυμεταφοράς ACS, για πιο γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση ανάλογα με την περιοχή αποστολής.

2.Με ΕΛΤΑ (Αποστολές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό)

Μπορείτε να επιλέξετε αποστολή με τα ΕΛΤΑ είτε για τις δυσπρόσιτες περιοχές της Ελλάδας στις οποίες το κόστος με την ACS ενδέχεται να είναι αρκετά μεγάλο, είτε για Δωρεάν αποστολή χωρίς έξοδα για τον πελάτη. 

Πότε θα αποσταλεί η παραγγελία μου;

  1. Τα προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα αποστέλλονται εντός 1 εργάσιμης ημέρας, εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα στον τομέα της πληρωμής.
  2. Προϊόντα όμως που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα ( "Κατόπιν Παραγγελίας") θα σας αποσταλούν όταν θα ολκληρωθεί η διαδικασία κατασκευής τους που μπορεί να είναι από 20-30 μέρες.

 Σε κάθε περίπτωση υπάρχει αυτόματο σύστημα ενημέρωσης στο email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας για την πορεία της παραγγελίας σας και την τελική αποστολή της.

Όταν η παραγγελία σας αποσταλεί θα ενημερωθείτε μέσω email και θα λάβετε τον κωδικό αποστολής της ACS  ή των ΕΛΤΑ .


Πώς μπορώ να ελέγξω πού βρίσκεται το δέμα;

Στην περίπτωση της  ACS  με τον αριθμό αποστολής μπορείτε να καλέσετε από όλη την Ελλάδα 210 8190000 για να σας ενημερώσουν ακριβώς πού βρίσκεται το δέμα και πότε θα το παραλάβετε.
Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε online την πορεία του δέματος στο https://www.acscourier.net/el/web/greece/track-and-trace1 και συμπληρώνοντας στο πεδίο "Αναζήτηση Αποστολής" τον 10ψήφιο αριθμό αποστολής της ACS.

Στην περίπτωση των ΕΛΤΑ με τον αριθμό αποστολής μπορείτε να καλέσετε από όλη την Ελλάδα με χρέωση μια αστική μονάδα στο 8001182000 ή από κινητό στο 2103353544 για να σας ενημερώσουν ακριβώς πού βρίσκεται το δέμα και πότε θα το παραλάβετε.
Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε online την πορεία του δέματος στο https://www.elta.gr και συμπληρώνοντας τον 13ψήφιο κωδικό αποστολής των ΕΛΤΑ.


Πόσο κοστίζει η αποστολή των προϊόντων;

1.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΛΤΑ

Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα, Pay Pal ή τραπεζική κατάθεση: ΔΩΡΕΑΝ

Για πληρωμή με αντικαταβολή επιπλέον χρέωση 3€.

Για αποστολές στο εξωτερικό(Ευρώπη) μέχρι 1Kg  : 10€


2.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ACS Courier


Για πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 8,00 €.

Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα, τραπεζική κατάθεση ή PayPal : 5,00 €

 


Πόσο θα κάνει για να παραλάβω την παραγγελία μου;

1.ΕΛΛΑΔΑ


Με Courier
Η παράδοση των προϊόντων μέσω της Courier μπορεί να γίνει σε 1-2 εργάσιμες ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και 2-3 εργάσιμες για τις υπόλοιπες απομακρυσμένες περιοχές. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται 10:00πμ – 5:00μμ Δευτέρα έως Παρασκευή.

Με ΕΛ.ΤΑ.
Όσον αφορά την αποστολή με τα ΕΛ.ΤΑ το δέμα σας θα κάνει 3-5 εργάσιμες ημέρες για να το παραλάβετε, όπου θα σας σταλεί ειδοποιητήριο για να πάτε στα ΕΛΤΑ της περιοχής σας και να παραλάβετε το δέμα σας. Επίσης μπορείτε να υπολογίστε τις ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφετε στο ενημερωτικό email ως ημερομηνία αποστολής και μετά το πέρας των 5 εργάσιμων ημερών αναζητήστε το δέμα σας στο ταχυδρομικό γραφείο της περιοχής σας.

2.ΕΥΡΩΠΗ

Η αποστολή με τα ΕΛΤΑ μπορεί  να διαρκέσει από 5-10 μέρες ανάλογα με τη χώρα προορισμού.