Η Imagine Tango Shoes, προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα από Γυναικεία και Ανδρικά παπούτσια Τάνγκο και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το παπούτσι όπως το ... φαντάζεστε!

Ο Καθαρόπουλος Σταμάτης και η Μαρίνα Ελευθερίου έχοντας μακρόχρονη εμπειρία ως χορευτές Τάνγκο, γνωρίζουν πολύ καλά τις ειδικές απαιτήσεις των Τάνγκο Υποδημάτων και έτσι δημιούργησαν τα Imagine Tango Shoes, ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο E-shop για να ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό τανγκέρο και τανγκέρα.

Εξειδικευμένοι τεχνίτες κατασκευάζουν τα παπούτσια Imagine, εξ'ολοκλήρου στο χέρι, με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι σε κάθε στάδιο, έτσι ώστε το κάθε παπούτσι να αποτελεί συλλεκτικό κομμάτι και ένα έργο τέχνης. Η τέλεια και άνετη εφαρμογή και η σταθερότητά τους όπως και ο μοντέρνος σχεδιασμός με μοναδικά υψηλής ποιότητας δέρματα, έφεραν τα Imagine Tango Shoes στην 1η θέση της κάθε τανγκέρικης καρδιάς.

Τα Imagine Tango Shoes προσφέρονται στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής έτσι ώστε το καλό και ποιοτικό παπούτσι να είναι προσιτό σε όλους όσους ασχολούνται με το Τάνγκο.