Σας εγγυόμαστε ότι μπορείτε να επιστρέψετε ένα προιόν και να το αντικαταστήσετε με ένα αντίστοιχο ως προς το είδος και την τιμή από το site μας μόνο εφόσον τηρηθεί η ακόλουθη διαδικασία :

1.    Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@imaginetangoshoes.com εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους επιθυμείτε την αλλαγή. 

2.    Χωρίς την προηγούμενη ενημέρωσή μας και συνεννόηση, καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή.

3.    Το προϊόν επιστρέφεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν δηλαδή την απόδειξη λιανικής, δελτίο αποστολής συν την απόδειξη παραλαβής από τη μεταφορική εταιρία την οποία πρέπει να μας αποστείλετε επίσης. 

4.    Κρατήστε την απόδειξη αποστολής από την μεταφορική ή το ταχυδρομείο ώσπου να λάβετε email ότι παραλάβαμε την επιστροφή σας. 

5.    Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη δηλαδή σε άριστη κατάσταση, πλήρη, χωρίς φθορές. Συνιστούμε να είστε πολύ προσεκτικοί στην δοκιμή τους. Κάνετε τις πρώτες σας πρόβες φορώντας μόνο το δεξί παπούτσι πάνω σε χαλί ώστε να μην χαραχθούν οι σόλες ή τα τακούνια από σκληρές επιφάνειες.  Μην επιμείνετε να μπει το πόδι εάν δείτε ότι το μέγεθος του παπουτσιού είναι μικρό γιατί θα ανοίξει και θα χαλάσει η φόρμα του. Αφού φορεθεί, αποφύγετε κινήσεις που μπορούν να ‘’τσαλακώσουν’’ χαράξουν ή να ανοίξουν το δέρμα.

6.    Εφόσον οι παραπάνω όροι έχουν τηρηθεί, θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ένα αντίστοιχο ως προς το είδος και την τιμή προϊόν από το site μας. Εάν δεν βρεθεί κάτι που να ικανοποιεί το γούστο σας, διατηρείτε το δικαίωμα να επιλέξετε κάτι από τις επόμενες μας συλλογές.


7. Τα έξοδα επιστροφής (με ΕΛΤΑ ή Courier) επιβαρύνουν τον πελάτη (εκτός κι αν πρόκειται για επιστροφή λόγω αναντιστοιχίας προϊόντος από αυτό που έχει παραγγελθεί) ενώ τα έξοδα επαναποστολής επιβαρύνουν την Imagine Tango Shoes για την 1η φορά.

8.    Εάν το επιστρεφόμενο προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ίδιου.